Fågelfors Samhällsförening
Antal besökare sedan 060908
Totalt:
Denna månad:
Fågelfors första Webb-butik har startatsSedan en tid tillbaka har Fågelfors fått sin första Webb-butik. Det är Susanne Andersen Lövdal 402 Kisebast som tillsammans med maken Henrik driver firman KISEBAST Bygg och Handel.

3-d-kort.se
Susanne Andersen som startat Fågelfors första webb-butik tillsammans med dottern Freja.

Susanne Andersen har sysslat med olika sorters hantverk, som knyppling och trivoliteter, som är ett komplicerat arbete att med tunna trådar skapa spetsar med mönster i fantastiska motiv. Susanne tillverkar även papperskort i tredimensionell teknik Det är olika sorters kort t ex julkort, gratulationskort med mera i olika motiv.

Det var under tillverkning av 3-d kort som hon upptäckte hur svårt det var att få tag i material för dessa arbeten. Då kläcktes idén att starta en webb-butik och sälja material till 3d-kort och scrapbooking på internet. Med Internet kan man hålla till var som helst med sitt arbete och få ut sin information över hela nätet. Susanne säljer sina alster på julmarknader och andra marknader. Verksamheten omfattar även kurser i 3d-kort, scrapbooking, knyppling och frivolitet.

Hamnade i Kisebast av en slump

Henrik och Susanne hade bestämt sig för att åka till USA och resa runt, men först tog man en tripp till Sverige och besökte Virserums stugby. Vid detta tillfälle var det kallt och mycket snö, som de gillade. Då de tidigare besökt Kanade och stiftat bekantskap med den vita varan. Efter ett tips från bekanta att torpet Lövdal i Kisebast var till salu, slog de till och köpte det. Henrik som jobbar som murare både i Sverige och Danmark och Susanne och dottern Freja tycket det är toppen i Lövdal Kisebast med naturen in på knutarna.

3-d-kort.se
Ett av Susannes mycket vackra 3-dimensionella kort

3-d-kort.se
Ett annat kort kallat tulpan

3-d-kort.se
Kortet kallas mylo

För mer information och beställning se www.3-d-kort.se.

(Text och foto Stefan Lundell)

Copyright © 2006–2023 Fågelfors Samhällsförening - All rights reserved - www.Fagelfors.se