Fågelfors Samhällsförening
Antal besökare sedan 060908
Totalt:
Denna månad:
The Shanes gjorde åter succé i Fågelfors folkets parkThe Shanes gjorde åter succé i Fågelfors folkets park

Fredagen den 4 juli kom 650 personer till Fågelfors folkets park för att dansa och underhållas av kvällens attraktioner. Till tonerna av 60-talsmusik, Elvis Presley och trubadurer dansades det in på småtimmarna.

På fredagen var det semesterfest i folkets park i Fågelfors där företagen Fågelfors Mekaniska AB och Huskomponent i Fågelfors AB bjöd sina anställda på en liten fest med mat och lite aktiviteter innan allmänheten släpptes in.

Klockan 21.00 öppnade parken sina grindar till en traditionell parkfest med lotterier, skjutbana, chokladhjul och korvförsäljning. Det senaste tillskottet är en pub med trubadurunderhållning som är väldigt uppskattat. Det stora dragplåstret för kvällen var Shanes som spelade dansmusik under kvällen.

Elvis Presley stod också på scenen under kvällen, i form av Elvisimitatören Ingmar Ragnar. Trubadurunderhållning stod trubadurerna Med mera för i puben och för de yngre var det disco på kvällen.

Semesterfesten, som var den andra i sitt slag kommer få en uppföljning den 8 augusti då Tonix orkester kommer till parken. Den 23 augusti är det 60 års jubileum i parken och då skall Thor-Leifs orkester komma.

(Text och foto Stefan Lundell)

Copyright © 2006–2024 Fågelfors Samhällsförening - All rights reserved - www.Fagelfors.se